Fastenergi

Bestil el og deltag i lodtrækning

Når du bestiller en 3-årig FastEnergi elaftale deltager du automatisk i lodtrækningen om et gavekort til Coops butikker på 5.000 kroner. Vinderen trækkes 15. juli 2017, og får direkte besked.

  • Lodtrækning om 5.000 kroner til Coop
  • Tryghed i fast elpris de næste tre år
  • Din bindingsperiode er kun 6 måneder

Med FastEnergi låses din elpris per kilowatttime de næste år. Så slipper du for ubehagelige overraskelser på elregningen, hvis markedsprisen stiger.

Indtast din adresse
Indtast din adresse for at se din samlede pris for din nye elaftale. Der vises også de regulerede omkostninger for transport, afgifter, og offentlige forpligtelser samt net og el-abonnement.

Hvem kan deltage
For at deltage i lodtrækningen om gavekort på 5.000 kroner til Coop skal det være mindst 6 måneder siden, at du sidst har lavet en elaftale hos SEAS-NVE.
Har du brug for hjælp så ring til os på 70 29 28 25. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem 8:00 og 18:00


Kampagnen udbydes af SEAS-NVE Strømmen A/S, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge. For at bestille skal du være fyldt 18 år, og aftalen om levering af el forudsætter kreditgodkendelse, og at et gyldigt aftagenummer for husstanden kan identificeres. FastEnergi elaftalen varer tre år, og er uopsigelig i de første fem måneder. Herefter kan aftalen opsiges med én måneds varsel til udgangen af en måned. Gavekort fremsendes i form af gavechecks, som kan benyttes i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen og LokalBrugsen.

Nemt og enkelt at skifte

Du skal udfylde formularen. Vi ordner alt det praktiske, så du kan blive kunde hos os.

Din nye elaftale Aftalen begynder 1. juni 2017
Produkt: FastEnergi 3 år
Elpris i perioden: 39,95 øre/kWh
Transport, afgifter og offentlige forpligtelser:
Net-abonnement per måned:
El-abonnement per måned: 15,00 kroner